5 Şubat 2012 Pazar

COCOSTAR KEK




MALZEMELER: KAKAOLU PANDİSPANYA KEKİNİN 1 ADEDİ,1 YUMURTA,1 ÇAY BARDAĞI ŞEKER,1 SU BARDAĞI HİNDİSTAN CEVİZİ,1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ,YARIM BARDAK CEVİZ İÇİ YARIM BARDAK FINDIK İÇİ,DAMLA ÇİKOLATA,BEN YUMURTA KOKUSUNU ALMASI İÇİN ACIBADEMLİ VEYA LİMONLU AROMALARDAN DAMLATIYORUM
NOT:BU TARİFİ Bİ ARKADAŞIN BLOK SAYFASINDAN ALDIM BEN KEKİ 2 KAŞIK SÜTLE ÇOK AZ ISLATIYORUM DAHA GÜZEL OLUYOR DİĞER TÜRLÜ DENEDİĞİMDE KURU KALDI,1 Ç.KAŞIĞI KADARDA VANİLİN EKLEDİM DAHA Bİ KOKULU OLDU,HİNDİSTAN CEVİZİNİ SEVMEYEN EŞİM BİLE BAYILDI :)

YAPILIŞI: ŞEKER VE YUMURTAYI KAR OLANA DEK ÇIRPIP İÇİNE TÜM MALZEME KONUR VE KEK TABANIN ÜZERİNE DÖKÜLÜR VE 170* FIRINDA 20-25 ÜSTÜ ÇITIR OLANA DEK PİŞER AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.