osmanlı türk mutfağından,dünya mutfaklarından,yöresel ve günümüzün mutfağına kadar birçok lezzet tadıp patentli yemeklerin ve lezzetlerin dışında tamamen özgür bir ruhla ve yaratıcıkla değişik,pratik,her kesime hitap edilebilicek,dikkat çekici ve iştah açıcı sunumlarımla yemekler yapmaktayım.tariflerimi siz mutfak severlerle paylaşmaya karar verdim.şimdiden afiyet olsun...
22 Kasım 2010 Pazartesi
PATLICAN SARMASI
HAZIRLANIŞI : patlıcanlar uzun uzun kesilir ve tuzlu suda bekletilir,başka bir pişirme kabında soğan ve domatesler pişirilir içine kekik ve istenilen baharatlar eklenir daha sonra patlıcanlar kurutulur tavada arkalı önlü kızartılır içine harçtan konur rulo şeklinde sarılır borcama konulur üzerine kalan domates sosu dökülür kaşar rendesi serpilir ve fırınlanır makarnaların yanına servis yapabilirsiniz afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.