8 Aralık 2010 Çarşamba

KARAMEL SOS YAPIMI


HAZIRLANIŞI:1 SU BARDAĞI ESMER ŞEKER VE 2 Y.KAŞIĞI MARGARİNİ KARAMELİZE EDİN VE İÇİNE 1 KUTU YEMEK KREMASI EKLEYİN KIVAMI GELİNCEYE KADAR KARIŞTIRIP CAM BİR KAVANOZA BOŞALTIN DOLAPTA 60 GÜN KADAR SAKLANABİLİR KARAMEL SOSUNUZU TATLILARINIZIN,KEK VE PASTALARINIZA KULLANABİLİRSİNİZ BEN ELMALI CEVİZLİ TARÇINLI KEKİMİN ÜZERİNE DÖKTÜM ÇOK LEZZETLİ OLDU KEKİN TARİFİNİ SAYFAMDA BULABİLİRSİNİZ AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.